google

Pastmapper: viatjar al passat / viajar al pasado

Una vegada més, Google ha volgut superar-se a si mateix. I ara Google Maps ofereix la possibilitat de viatjar al passat. Pastmapper és una plataforma que utilitza el llenguatge visual dels mapes on-line per descobrir el món com ara en temps passat. Brad Thompson s’ha encarregat de portar a terme aquesta aplicació que de moment permet conèixer com eren els carrers de San Francisco l’any 19853.

Es tracta d’una plataforma en creixement i la voluntat de Thompson és ser capaç de representar petits barris, negocis o d’altres llocs significatius de la ciutat. Per dur a terme aquest projecte, el seu creador demana la col·laboració de tots els usuaris i per això vol que li facin arribar la seva opinió sobre Pastmapper a través del seu Twitter.

Us agradaria conèixer la vostra ciutat al segle XIX?

http://lasticsennuestarsvidas.blogspot.com/2010/08/imagenes-para-motivar-nuestros-alumnos.html

esp_Una vez más, Google ha querido superarse a sí mismo. Y ahora Google Maps ofrece la posibilidad de viajar al pasado. Pastmapper es una plataforma que utiliza el lenguaje visual de los mapas on-line para descubrir el mundo como en tiempo pasado. Brad Thompson se ha encargado de llevar a cabo esta aplicación que de momento permite conocer cómo eran las calles de San Francisco el año 19853.

Se trata de una plataforma en crecimiento y la voluntad de Thompson es ser capaz de representar pequeños barrios, negocios u otros lugares significativos de la ciudad. Para llevar a cabo este proyecto, su creador pide la colaboración de todos los usuarios y por eso quiere que le hagan llegar su opinión sobre Pastmapper a través de su Twitter.

¿Os gustaría conocer vuestra ciudad en el siglo XIX?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.