Diccionari-Manual · web

Una ajuda als mortals per entendre la informàtica

Ens permetreu que donem la benvinguda de nou a la Xarxa a un amic informàtic que ens ha “salvat” alguna vegada amb la seva útil web Informateca.net. Alberto, aquest cop des del nord d’Europa, ha tornat a posar en marxa els seus articles d’informàtica per fer que els simples mortals que no tenim ni idea, puguem entendre alguna cosa d’aquestes maquinetes que tant ens ajuden en la nostra vida diària: els ordinadors. Amb un llenguatge senzill i parlant en cada article d’una sola cosa, Informateca.net intenta fer-nos arribar una “llum” sobre la informàtica. A més, contesten ràpidament tots els dubtes que els neòfits els anem proposant.

Aquesta vegada, a més, està disponible també al Facebook. Ja podeu marcar el “M’agrada” i prepareu-vos per saber una mica més d’ordinadors.

Només ens queda dir: gràcies pels consells anteriors i gràcies per endavant pels que ens donareu de nou 🙂

Esp.- Nos permitiréis que demos la bienvenida de nuevo a la Red a un amigo informàtico que nos ha “salvado” alguna que otra vez con su útil web Informateca.net. Alberto, esta vez des del norte de Europa, ha vuelto a poner en marcha sus artículos de informática para hacer que los simples mortales que no tenemos ni idea, podamos entender alguna cosa de esas maquinitas que tanto nos ayudan en nuestra vida diaria: los ordenadores. Con un lenguaje sencillo y hablando en cada artículo de una sola cosa, Informateca.net intenta hacernos llegar una “luz” sobre la informàtica. Además, contestan rápidamente todas las dudas que los neófitos les vamos proponiendo.

Esta vez, además, está disponible también en facebook. Ya podéis marcar el “Me gusta” y preparaos para saber un poco más.

Sólo nos queda decir: gracias por los consejos anteriores y gracias de antemano por los que nos daréis de nuevo 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s