Aplicacions · WEB 2.0

Monster Market: un centre/centro comercial 2.0

Monster Market és  una iniciativa innovadora en el sector d’Internet i el comerç electrònic, una nova plataforma de comerç electrònic que reuneix múltiples venedors i botigues i on els usuaris poden comparar els preus dels productes i els serveis oferts per les botigues i comprar des del mateix web i en un sol procés. Es tracta d’un centre comercial 2.0, del qual grans empreses, pimes i distribuïdores es poden servir per obrir un canal de venda a Internet.

Els serveis de Monster Market es dirigeixen tant a les empreses com als usuaris d’Internet. D’una banda, Monster Market ofereix a les empreses un microlloc web, amb una URL personalitzada, on poden crear la seva botiga virtual i comercialitzar els seus productes de manera autònoma i flexible. De l’altra, permet als usuaris comprar productes de diferents venedors en un sol procés de compra i sempre des de la mateixa plataforma, sense ser redirigits a cap altre web.

Els avantatges que Monster Market ofereix als compradors són, en primer lloc, l’opció de comparar preus i serveis entre diferents comerços, i, en segon lloc, la possibilitat de comprar diferents articles a diverses botigues des d’un mateix lloc web i en un únic procés, a diferència dels típics comparadors de preus. Així mateix, permet accedir directament a la microbotiga de cada comerç i obtenir informació de cada venedor a través de les valoracions d’altres usuaris.

Per a les empreses, muntar el seu aparador de productes en línia a través de Monster Market és totalment gratuït. Així, Monster Market només hi guanya si la botiga genera vendes. D’aquesta manera, s’ofereix a l’empresa un tracte just i avantatjós, ja que Monster Market només obté beneficis si les empreses adscrites al seu marketplace també n’obtenen.

Els usuaris trobaran en aquest centre comercial en línia tota mena de productes, d’articles d’electrònica i informàtica a llibres, telèfons i GPS, videojocs, articles d’imatge i so, foto i vídeo, petits electrodomèstics, material esportiu, articles de puericultura, eines de bricolatge i objectes per a la llar, vins i productes gourmet. Les tendes destacades són Computers Discounts, Gaming Zone i Todo Hogar.

http://notodoeskippel.blogspot.com.es/2010/11/hay-10-tipos-de-personas.html

esp_ Monster Market es una iniciativa innovadora en el sector de Internet y el comercio electrónico, una nueva plataforma de comercio electrónico que reúne múltiples vendedores y tiendas y donde los usuarios pueden comparar los precios de los productos y servicios ofrecidos por las tiendas y comprar desde el misma web y en un solo procés.Es trata de un centro comercial 2.0, del que grandes empresas, pymes y distribuidoras se pueden servir para abrir un canal de venta en Internet.

Los servicios de Monster Market se dirigen tanto a las empresas como los usuarios de Internet. Por un lado, Monster Market ofrece a las empresas un microsite, con una URL personalizada, donde pueden crear su tienda virtual y comercializar sus productos de manera autónoma y flexible. Por otro lado, permite a los usuarios comprar productos de diferentes vendedores en un solo proceso de compra y siempre desde la misma plataforma, sin ser redirigidos a otro sitio.

Las ventajas que Monster Market ofrece a los compradores son, en primer lugar, la opción de comparar precios y servicios entre diferentes comercios, y, en segundo lugar, la posibilidad de comprar diferentes artículos en varias tiendas desde un mismo sitio web y en un único proceso, a diferencia de los típicos comparadores de precios. Asimismo, permite acceder directamente a la microbotiga de cada comercio y obtener información de cada vendedor a través de las valoraciones de otros usuarios.

Para las empresas, montar su escaparate de productos en línea a través de Monster Market es totalmente gratuito. Así, Monster Market sólo gana si la tienda genera ventas. De esta manera, se ofrece a la empresa un trato justo y ventajoso, ya que Monster Market sólo obtiene beneficios si las empresas adscritas a su marketplace también obtienen.

Los usuarios encontrarán en este centro comercial en línea todo tipo de productos, de artículos de electrónica e informática a libros, teléfonos y GPS, videojuegos, artículos de imagen y sonido, foto y vídeo, pequeños electrodomésticos, material deportivo, artículos de puericultura, herramientas de bricolaje y objetos para el hogar, vinos y productos gourmet. Las tiendas destacadas son Computers Discounts, Gaming Zone y Todo Hogar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s