APP · Diccionari-Manual · e-commerce · Marqueting · social media

Com publicar el teu bloc a Kindle / Como pubicar tu blog en Kindle

La Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació ens explica com fer possible que el nostre bloc estigui a disposició dels lectors de Kindle, d’Amazon. Els passos són els següents:

 1. Cal accedir a la plataforma Kindle publishing for blogs, l’eina d’Amazon pensada per convertir un bloc en una subscripció de continguts per Kindle.
 2. És necessari que el bloc generi un fil de subscripció RSS. Tots els blocs fets amb Blogger i WordPress, les dues opcions més habituals, tenen aquesta opció activada per defecte.
 3. L’aplicació demana l’usuari que introdueixi un títol, una descripció curta i una més extensa.
 4. Es pot penjar una captura de pantalla del bloc per il·lustrar l’enllaç de subscripció des dels dispositius Kindle.
 5. El sistema també demana un logotip identificatiu.
 6. Cal elaborar una llista de paraules clau que ajudi els lectors a trobar el bloc si cerquen informació relacionada amb la seva temàtica.

Aquest procés, a més, pot ajudar l’autor a guanyar alguns ingressos. Un cop el bloc es dóna d’alta al sistema, Amazon decideix un preu accessible (entre 0,99 i 1,99 dòlars) per accedir a cada subscripció. La companyia comparteix aquests guanys amb l’autor: concretament, li cedeix un 30% del preu de cada subscripció. Els usuaris amb un compte bancari als Estats Units poden associar-lo per rebre els pagaments, mentre que la resta poden demanat un xec quan hagin acumulat 8 dòlars o més.

Què us sembla aquesta estratègia per promocionar el vostre bloc?

nomellamesfriki.com

Esp.- La Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació nos explica cómo hacer posible que nuestro blog esté a disposición de los lectores de Kindle, de Amazon. Los pasos son los siguientes:

 1. Hay que acceder a la plataforma Kindle publishing for blogs, la herramienta de Amazon pensada para convertir un blog en una suscripción de contenidos para Kindle.
 2. Es necesario que el blog genere un hilo de suscripción RSS. Todos los blogs hechos con Blogger y WordPress, las dos opciones más habituales, tienen esta opción activada por defecto.
 3. La aplicación pide al usuario que introduzca un título, una descripción corta y una más extensa.
 4. Se puede colgar una captura de pantalla del blog para ilustrar el enlace de suscripción desde los dispositivos Kindle.
 5. El sistema también pide un logotipo identificativo.
 6. Hay que elaborar una lista de palabras clave que ayude a los lectores a encontrar el blog si buscan información relacionada con su temática.

Este proceso, además, puede ayudar al autor a ganar algunos ingresos. Una vez el blog se da de alta en el sistema, Amazon decide un precio accesible (entre 0,99 y 1,99 dólares) para acceder a cada suscripción. La compañía comparte estas ganancias con el autor: concretamente, le cede un 30% del precio de cada suscripción. Los usuarios con una cuenta bancaria en Estados Unidos pueden asociarse para recibir los pagos, mientras que el resto pueden pedido un cheque cuando hayan acumulado 8 dólares o más.

¿Qué os parece esta estrategia para promocionar tu blog?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s