Marqueting · Publicitat

Campanyes publicitàries divertides

Scotch-Brite sempre li ha donat molta importància al màrqueting, sempre han estat innovadors, però aquestes darreres campanyes destaquen per sobre les altrse!

Brasil: per voler introduir-se entre el mercat de joves, van idear una campanya als restaurants freqüentats per aquest perfil. A l’hora de pagar, el cambrer els duia un Scotch-Brite amb una nota: “si vols estaviar-te de pagar el sopar, frega els plats!”.  L’èxit va ser total. A més, els propis joves eren els que decidien participar en la campanya i promocionaven l’acte enviant les fotografies i videos mitjançant els seus propis mòbils a les xarxes socials, donant major amplitud a la campanya. Aquí teniu el video:

Bangkok: l’estratègia va ser col·locar grans esponges sota les fonts. Quan la gent bevia, veia amb els seus propis ulls que les esponges absorvien tota l’aigua.

Madrid: En un edifici molt alt van col·locar una gran esponja de la marca que es movia i donava la sensació d’estar netejant els vidres de l’edifici. Aquí teniu el video:

Que us semblen aquestes accions? Com a mínim són divertides, no?

Esp.- Scotch-Brite siempre le ha dado mucha importancia al marketing, siempre han sido innovadores, pero estas últimas campañas ¡se llevan la palma!

Brasil: para introducirse entre el mercado de jóvenes, idearon una campaña en los restaurantes frecuentados por este perfil. En el momento de pagar, el camarero les llevaba un Scotch-Brite con una nota: “si quieres ahorrarte pagar la cena, friega los platos”. El éxito fue total. Además, los propios jóvenes eran los que decidían participar en la campaña y promocionaban el acto enviando las fotografías y videos mediante sus propios móviles a las redes sociales, dando mayor amplitud a la campaña. (Video 1)

Bangkok: la estrategia fue colocar grandes esponjas bajo las fuentes. Cuando la gente bebía, veía con sus propios ojos que las esponjas absorbían toda el agua.

Madrid: En un edificio muy alto colocaron una gran esponja de la marca que se movía y daba la sensación de estar limpiando los cristales del edificio. (Video 2)

¿Que os parecen estas acciones? Como mínimo son divertidas, ¿no?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.