APP

Eines per estalviar / Herramientas para ahorrar

El diari Ara.cat ha presentat les eines digitals pensades per estalviar. Aquí en fem un petit resum, tot esperant que siguin d’utilitat per tots vosaltres:

1. Carritus

Els supermercats ‘online’ tenen el mateix problema que els físics: hi entres perquè alguns productes són més barats, però quan hi ets costa resistir-se a comprar també els que no ho són tant perquè, fet i fet, ja hi ets. Amb Carritus això no passa: hi introduïm la nostra llista d’anar a comprar –es pot fer copiant automàticament la del nostre supermercat web habitual–, li indiquem el codi postal de casa, i ell busca quin dels supermercats ‘online’ que tenen servei de repartiment a la nostra zona (entre Carrefour, Mercadona, Condis, Caprabo, Alcampo, Eroski i El Corte Inglés) té més barat cada producte, i ens proposa tantes compres ‘online’ parcials com calguin per obtenir el millor preu total, fins i tot tenint en compte les despeses d’enviament acumulades.

2. SuperTruper

Darrere d’aquest nom evocador del pop dels Abba s’amaga una de les aplicacions més perverses per a qualsevol comerç: el consumidor entra en un establiment, agafa el producte que li interessa, n’escaneja el codi de barres amb la càmera del telèfon mòbil, i aquest li presenta en cosa de segons a quin preu el venen en altres botigues i, si el troba més barat, el pot comprar directament. A més de fer servir els prestatges de qualsevol botiga com a aparador de la competència, SuperTruper també serveix per fer la llista d’anar a comprar escanejant els productes del rebost.

3. iHuerting

Ja sigui pel plaer de collir el que hem plantat, per evitar els processos de l’agricultura industrial o per estalviar uns calerons, cada vegada hi ha més gent que ocupa la terrassa o el balcó de casa amb tomaqueres i pebroteres. iHuerting serveix per gestionar la collita personal amb l’iPhone. Triant les varietats que tenim plantades, l’smartphone ens avisa quan cal regar-les o aplicar-hi algun tractament, proposa receptes per cuinar-les i, en cas de malaltia, ajuda a identificar la plaga que ens afecta i en proposa el remei.

4. Taxi2

A la majoria dels aeroports i estacions hi ha autobusos o metros que et porten al centre de la ciutat, però si us fa mandra arrossegar l’equipatge i preferiu agafar un taxi, podeu estalviar si el compartiu amb altres viatgers que han arribat al mateix moment que vosaltres i volen anar a la mateixa destinació. A la web podeu indicar els detalls del vostre trajecte i imprimir una targeta d’identificació que us facilitarà trobar els companys espontanis de taxi.

5. DoctorSIM

Les tarifes de telefonia mòbil no són només complicadíssimes, sinó que semblen el mercat del peix perquè canvien constantment, de manera que sempre acabem amb la sensació d’estar pagant més del compte. Si no és que ens hem apuntat a DoctorSIM, que compara més de 500 tarifes de telefonia mòbil i ens indica quina és la més econòmica segons el nostre perfil de consum. La gràcia és que ho fa analitzant les nostres últimes factures, i si li donem les claus d’accés, descarrega cada mes la nostra factura i ens recomana canviar de tarifa –o de companyia– si en troba una de millor. Prometen estalviar una mitjana del 35%. Funciona, en dono fe.

6. Kelkoo

Teniu intenció de canviar la nevera? S’ha espatllat la planxa? Voleu una càmera de fotos nova? Indiqueu en aquesta web les característiques del producte que busqueu, o bé el model si ja el sabeu, i us dirà a quin preu el venen en una bona colla de botigues ‘online’, amb l’afegit que també hi trobareu les opinions de compradors anteriors que us expliquen la seva experiència.

http://jokesprank.com/blog/short-jokes/facebook-jokes-funny-facebook-status-updates-short-facebook-quotes.html

esp_El diario Ara.cat ha presentado las herramientas digitales pensadas para ahorrar. Aquí hacemos un pequeño resumen, esperando que sean de utilidad para todos vosotros:

1. Carritus

Los supermercados ‘online’ tienen el mismo problema que los físicos: entras porque algunos productos son más baratos, pero cuando estás cuesta resistirse a comprar también los que no lo son tanto porque, a la postre, ya estás ahí. Con Carritus esto no pasa: introducimos nuestra lista de la compra, puede hacerse copiando automáticamente la de nuestro supermercado web habitual-, le indicamos el código postal de casa, y él busca cuál de los supermercados ‘online’ que tienen servicio de reparto en nuestra zona (entre Carrefour, Mercadona, Condis, Caprabo, Alcampo, Eroski y El Corte Inglés) tiene más barato cada producto, y nos propone tantas compras ‘online’ parciales como sean necesarios para obtener el mejor precio total, hasta teniendo en cuenta los gastos de envío acumuladas.

2. SuperTruper

Detrás de este nombre evocador del pop de los Abba esconde una de las aplicaciones más perversas para cualquier comercio: el consumidor entra en un establecimiento, coge el producto que le interesa, n’escaneja el código de barras con la cámara del teléfono móvil, y éste le presenta en cosa de segundos a qué precio lo venden en otras tiendas y, si lo encuentra más barato, lo puede comprar directamente. Además de utilizar los estantes de cualquier tienda como escaparate de la competencia, SuperTruper también sirve para hacer la lista de la compra escaneando los productos de la despensa.

3. iHuerting

Ya sea por el placer de cosechar lo que hemos plantado, para evitar los procesos de la agricultura industrial o para ahorrar un dinerito, cada vez hay más gente que ocupa la terraza o el balcón de su casa con tomateras y pimientos. iHuerting sirve para gestionar la cosecha personal con el iPhone. Eligiendo las variedades que tenemos plantadas, el smartphone nos avisa cuando hay que regarlas o aplicar algún tratamiento, propone recetas para cocinarlas y, en caso de enfermedad, ayuda a identificar la plaga que nos afecta y propone el remedio .

4. Taxi2

En la mayoría de los aeropuertos y estaciones hay autobuses o metros que te llevan al centro de la ciudad, pero si les da pereza arrastrar el equipaje y prefiere tomar un taxi, puede ahorrar si el compartir con otros viajeros que han llegado al mismo momento que vosotros y quieren ir al mismo destino. En la web podéis indicar los detalles de su trayecto e imprimir una tarjeta de identificación que le facilitará encontrar los compañeros espontáneos de taxi.

5. DoctorSIM

Las tarifas de telefonía móvil no son sólo complicadísimas, sino que parecen el mercado del pescado porque cambian constantemente, por lo que siempre acabamos con la sensación de estar pagando más de la cuenta. Si no es que nos hemos apuntado a doctorSIM, que compara más de 500 tarifas de telefonía móvil y nos indica cuál es la más económica según nuestro perfil de consumo. La gracia es que lo hace analizando nuestras últimas facturas, y si le damos las claves de acceso, descarga cada mes nuestra factura y nos recomienda cambiar de tarifa-o de compañía-si encuentra una mejor. Prometen ahorrar una media del 35%. Funciona, doy fe.

6. Kelkoo

Tiene intención de cambiar la nevera? Se ha estropeado la plancha? Desea una cámara de fotos nueva? Indique en esta web las características del producto que busca, o bien el modelo si ya lo sabéis, y os dirá a qué precio lo venden en un buen grupo de tiendas ‘online’, con el añadido de que también encontraréis las opiniones de compradores anteriores que le cuentan su experiencia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s