Aplicacions · Facebook

Junkbox: segona mà a Facebook / segunda mano en Facebook

La compra i venda d’objectes de segona mà s’està popularitzant a tot el món i ha deixat de ser una moda retro per passar a ser un intent de sortir de la crisi. A Internet podem trobar diferents pàgines per comprar i vendre de segona mà. Facebook també té una aplicació en què podem exposar tot allò que vulguem vendre entre els nostres contactes: Junkbox.

En aquesta aplicació també veurem exposats els articles que tenen a la venda els usuaris que tinguem agregats a la nostra xarxa d’amics. Un cop més, queda demostrat que la funció de Facebook és molt més àmplia que la d’escriure estats i pujar fotos o vídeos. Les xarxes socials ens obren un món ple de possibilitats.

Esp.- La compra y venta de objetos de segunda mano se está popularizando en todo el mundo y ha dejado de ser una moda retro para pasar a ser un intento de salir de la crisis. En Internet podemos encontrar diferentes pàginas para comprar y vender de segunda mano. Facebook también tiene una aplicación en la que podemos exponer todo aquello que queramos vender entre nuestros contactos: Junkbox.

En esta aplicación también veremos expuestos los artículos que tienen a la venta los usuarios que tengamos agregados a nuestra red de amigos. Una vez más, queda demostrado que la función de Facebook es mucho más amplia que la de escribir estados y subir fotos o videos. Las redes sociales nos abren un mundo lleno de posibilidades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s