social media

Koofers: xarxa social d’intercanvi de llibres / red social de intercambio de libros

Koffers és una xarxa social d’intercanvi de llibres i coneixement. Es tracta d’una plataforma per a l’aprenentatge que funciona proporcionant als estudiants tot tipus d’informació, eines i serveis en línia com a complement necessari als llibres de text i els apunts presos en classe, que sobretot té la seva base en Estats Units. La companyia va ser fundada l’any 2008 per Glynn Lopresti, Patrick Gartlan & Michael Rihanu, que són titulats de la Universitat Virginia Tech La idea és que, amb tot el material facilitat, els estudiants s’ajudin mútuament en els seus estudis. Poden connectar-se entre si, col · laborar i compartir el seu coneixement acadèmic amb els altres, i no només amb estudiants de la seva pròpia universitat, també amb companys de cursos equivalents en altres universitats dels Estats Units.

Hi ha tot tipus de continguts disponibles a la web: llibres, vídeos, conferències, material didàctic complementari, etc. Un material que realment utilitzin els alumnes, escollit per al seu veritable ús, és a dir, triat en funció de la seva veritable capacitat docent, excloent continguts que no tinguin cap valor per a la seva formació. Hi ha material en Koofers de més de 400 universitats. També utilitza xarxes socials com Facebook o Twitter tant per atreure i donar-se a conèixer als estudiants, com per exposar el seu material, ja que aquests utilitzen les xarxes per preparar-se i comentar assumptes de classe. Més de 310.000 estudiants universitaris s’han inscrit fins ara.
Creieu que aquest sistema podria arribar aquí?Informació de Dokumentalistas.com.

esp_Koffers es una red social de intercambio de libros y conocimiento. Se trata de una plataforma para el aprendizaje que funciona proporcionando a los estudiantes todo tipo de información, herramientas y servicios online como complemento necesario a los libros de texto y los apuntes tomados en clase, que sobretodo tiene su base en Estados Unidos. La compañía  fue fundada en el año 2008 por Glynn LoPresti, Patrick Gartlan & Michael Rihanu, quienes son egresados de la Universidad Virginia Tech. La idea es que, con todo el material facilitado, los estudiantes se ayuden mutuamente en sus estudios. Pueden conectarse entre sí, colaborar y compartir su conocimiento académico con los demás, y no sólo con estudiantes de su propia universidad, también con compañeros de cursos equivalentes en otras universidades de Estados Unidos.

Existen todo tipo de contenidos disponibles en la web: libros, vídeos, conferencias, material didáctico complementario, etc. Un material que realmente usen los alumnos, escogido para su verdadero uso, es decir, elegido en función de su verdadera capacidad docente, excluyendo contenidos que no tengan valor alguno para su formación. Hay material en Koofers de más de 400 universidades. También utiliza redes sociales como Facebook o Twitter tanto para atraer y darse a conocer a los estudiantes, como para exponer su material, ya que éstos utilizan las redes para prepararse y comentar asuntos de clase. Más de 310.000 estudiantes universitarios se han inscrito hasta ahora.

Información de Dokumentalistas.com.

¿Creéis que este sistema podría llegar aquí?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.