social media

GetGet-One: comprar un terreny virtual per promocionar-lo / comprar un terreno virtual para promocionarlo

Avui us presentem un nou projecte. Es tracta d’una idea arriscada i molt innovadora. Què és GetGet-One? GetGet-One és una plataforma que permet a les persones adquirir una àrea de terreny virtual a través de la qual poden compartir continguts digitals amb altres persones. La voluntat dels seus creadors és que les persones visquin experiències en el mateix lloc on les altres les han viscut i després compartir-les.

GetGet-One permet que una persona sigui propietària d’una superfície física delimitada digitalment en un mapa. Com? De moment es pot demanar una invitació per participar en la fase Beta del projecte a la ciutat de Barcelona. Un cop disposis del teu trosset de terreny hauràs de mantenir-lo viu i actualitzar els continguts sovint. Plantejar reptes i compartir curiositats per aconseguir captar més i més visites i seguidors.

Els passos a seguir són:

  1. Publicar continguts i plantejar reptes i jocs sobre les coses que hi ha dins la teva àrea.
  2. Fer de la teva àrea un punt d’interès i convertir totes les teves visites en fidels seguidors.
  3. Si els continguts de les teves àrees són interessants, els visitants en faran promoció a les seves xarxes socials i el teu estatus pujarà.
  4. Després podràs gastar els punts acumulats comprant una àrea de nova creació i totalment lliure, o intentar comprar la d’un altre usuari mitjançant el tauler d’ofertes.

Segons anuncien en la seva pàgina web, properament estarà disponible l’aplicació per Iphone i Android.

esp_Hoy os presentamos un nuevo proyecto. Se trata de una idea arriesgada y muy innovadora. Qué es GetGet-One? GetGet-One es una plataforma que permite a las personas adquirir un área de terreno virtual a través de la cuál pueden compartir contenidos digitales con otras personas. La voluntad de sus creadores es que las personas vivan experiencias en el mismo lugar donde las demás las han vivido y despues compartirlas.

GetGet-One permite que una persona sea propietaria de una superficie física delimitada digitalmente en un mapa. Cómo?  De momento se puede pedir una invitación para participar en la fase Beta del proyecto en la ciudad de Barcelona. Una vez dispongas de tu trocito de terreno tendrás que mantenerlo vivo y actualizar los contenidos a menudo. Plantear retos y compartir curiosidades para conseguir captar más y más visitas y seguidores. 

Los pasos a seguir son:

  1. Publicar contenidos y plantear retos y juegos acerca de las cosas que hay dentro de tu área.
  2. Hacer de tu área un punto de interés y convertir todas tus visitas en fieles seguidores.
  3. Si los contenidos de tus áreas son interesantes, tus visitas los anunciaran en sus redes sociales y tu estatus subirá.
  4. Después podrás gastar los puntos acumulados comprando una área de nueva creación y totalmente libre, o intenta comprar la de otro usuario mediante el panel de ofertas.

Según anuncian en su página web, próximamente estará disponible la aplicación para Iphone y Android.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.