Facebook · Twitter

Exporta de Twitter o Facebook

L’empresa Skolti disposa d’un laboratori de projectes on proven diferents eines. Una d’elles és el sistema Skoltilab que permet exportar totes les dades d’un compte de Facebook o Twitter a un arxiu excel. Un dels grans avantatges d’aquesta eina és que permet analitzar comptes de la competència. En el cas de Twitter, la fulla d’excel inclou: seguiment de tweets, llistes, seguidors… i en el cas de Facebook, es poden monitoritzar els Me gusta.

El funcionament és entrar a www.skolti.com/lab/exp4/ i descarregar la fulla d’excel necessària. Una vegada oberta la fulla, cal seguir les indicacions.

http://camyna.com/2009/02/17/%C2%BFcomo-saber-si-eres-un-adicto-a-twitter/

esp_La empresa Skolti dispone de un laboratorio de proyectos dondeprueban distintas herramientas. Una de ellas es el sistema Skoltilabque permite exportar todos los datos de una cuenta de Facebook o Twitter a un archivo excel. Una de las ventajas de esta herramienta es que permite analizar cuentas de la competencia. En el caso de Twitter, la hoja de excel incluye: seguimiento de tweets, listas,seguidores … y en el caso de Facebook, se pueden monitorizar losMe gusta.

El funcionamiento es entrar a www.skolti.com/lab/exp4 y descargarla hoja de excel necesaria. Una vez abierta la hoja, hay que seguir las indicaciones.

Fuente: IDEAS  DE MARKETING 2011, recopilación de posts de marketing por Juan Merodio.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s