Android · Aplicacions

Telefónica ataca el Whatsapp amb TU me

Telefónica acaba de llançar TU me, una aplicació pròpia i gratuïta que permet als usuaris de mòbil intercanviar missatges de text, de veu,  fer trucades  i compartir fotos o informació sobre la localització. Tot això gratuïtament. Un servei que ataca directament el Whatsapp i l’Skype. El servei TU me és compatible amb tots els terminals i operadors i ja es pot descarregar per a iPhone. Segons les previsions, aviat estarà disponible per Android.

Segons aquest article d’El País, el declivi dels SMS és imparable. En els dos últims anys, els ingressos per missatges curts de les operadores espanyoles ha caigut un 26%, segons dades de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT). I si a finals de 2009 els missatges curts representaven el 10,2% dels seus ingressos avui amb prou feines arriben al 8% de la seva facturació total. Amb tot, el marge que obtenen per cada SMS és estratosfèric. Cobren 15 cèntims d’euro per SMS, quan el seu cost (a penes usen ample de banda) no arriba ni a 0,1 cèntims.

Què us sembla? Canviareu Whatsapp per Tu me? Seguiu enviant SMS?

http://www.cualithe.org/p/como-nos-localizas.html

esp_Telefónica acaba de lanzar TU me, una aplicación propia y gratuita que permite a los usuarios de móvil intercambiar mensajes de texto, de voz, realizar llamadas y compartir fotos o información sobre su localización. Todo ello gratuitamente. Un servicio que ataca directamente el Whatsapp y el Skype. El servicio TU me es compatible con todos los terminales y operadores y ya se puede descargar para iPhone y pronto estará disponible para Android.

Según este artículo de El País, el declive de los SMS es imparable. En los dos últimos años, los ingresos por mensajes cortos de las operadoras españolas ha caído un 26%, según datos de la Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT). Y si a finales de 2009 los mensajes cortos representaban el 10,2% de sus ingresos hoy apenas llegan al 8% de su facturación total. Con todo, el margen que obtienen por cada SMS es estratosférico. Cobran 15 céntimos de euro por SMS, cuando su coste (apenas usan ancho de banda) no llega ni a 0,1 céntimos. ¿Qué os parece? Cambiará Whatsapp por Tu me?
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s