Aplicacions · WEB 2.0

Gruppit: sopars amb temàtica

Avui volem ensenyar-vos una interessant aplicació que combina gastronomia amb relacions socials. Gruppit és una comunitat que ens ofereix la possibilitat de triar restaurants de diverses ciutats d’Espanya amb la novetat que cada usuari del portal que assisteixi a un esdeveniment podrà indicar els seus interessos o aficions. D’aquesta manera podrem decidir la nostra assistència depenen de la temàtica de la vetllada.

Gruppit destaca per la seva interfície minimalista, senzilla i molt intuïtiva per l’usuari així com per la funcionalitat que ens ofereix, tot i portar poc temps en línia. En l’actualitat, les ciutats espanyoles que figuren al portal són Barcelona, Madrid, València i Oviedo, i s’espera que properament se segueixin afegint ciutats espanyoles.

http://www.solocachondeo.com

Esp.- Hoy queremos enseñaros una interesante aplicación que combina gastronomía con relaciones sociales. Gruppit es una comunidad que nos ofrece la posibilidad de elegir restaurantes de varias ciudades de España con la novedad de que cada usuario del portal que asista a un evento podrá indicar sus intereses o aficiones, y de esta manera podremos decidir nuestra asistencia dependiendo de la temática en la cual girará la velada.

Gruppit destaca por su interfaz minimalista, sencilla y realmente intuitiva para el usuario así como por la funcionalidad que nos ofrece a pesar de llevar poco tiempo online. En la actualidad, las ciudades españolas que figuran en el portal son Barcelona, Madrid, Valencia y Oviedo, y se espera que próximamente se sigan añadiendo ciudades españolas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s