APP · cv · professió · RRHH · Twitter

Twicver, el teu CV en 10 tweets

L’empresa Ebentu, acaba de llançar al mercat el seu primer producte: el site Twicver.com. El web permet als usuaris inserir un currículum vitae a la plataforma amb un màxim de 10 tweets.

La seva filosofia és molt clara:

  • Si el que vols dir no ho pots dir de forma breu és que no tens res a dir.
  • En un període de sobreoferta de candidats com l’actual, les empreses que seleccionen professionals, perden molt temps en la lectura de documents que part dels quals no aporten valor.
  • Les xarxes socials són un mecanisme perfecte de selecció de personal.
  • Twicver.com et deixa posar el CV en el perfil de Twitter, copiant la URL en la descripció del teu perfil.

Es pretén que els usuaris demostrin la seva capacitat de síntesi i expliquin el realment important del seu perfil professional. Aquesta simplicitat implica que el candidat pensi el que és realment important i el que no.  Des del punt de vista dels reclutadors, suposa un estalvi de temps ja que permet deixar de llegir currículums extensos per llegir 10 tweets com a màxim.

Les empreses podran buscar, filtrar, guardar potencials candidats, etc. A partir d’aquest primer filtre, es pot seguir als candidats potencials, fins i tot a les empreses per les que han treballat o a les referències que els candidats hagin introduït i, a  la llarga, contactar amb ells.

Tots els serveis són gratuïts tant per a empreses com pels candidats. La plataforma està disponible en aquest primer llançament en espanyol i anglès, tot i que s’està treballant ja en sis idiomes adicionals. La plataforma només serveix per als usuaris de Twitter, ja que el registre és a través d’aquesta xarxa.

El web té serveis col·laterals no menys importants com ara trobar usuaris de la teva mateixa empresa o de les que has format part, universitat, o col·legues de professió. És per tant una via per trobar usuaris interessants per seguir en twitter.

http://www.chistesconhumor.com/c-humor-grafico.html

Esp.- La empresa Ebentu, acaba de lanzar al mercado su primer producto: el site Twicver.com. La web permite a los usuarios insertar un currículum vitae en la plataforma con un máximo de 10 tweets.

Su filosofía es muy clara:

  • Si lo que quieres decir no lo puedes decir de forma breve es que no tienes nada que decir.
  • En un periodo de sobreoferta de candidatos como el actual, las empresas que seleccionan profesionales, pierden mucho tiempo en la lectura de documentos que parte de los cuales no aportan valor.
  • Las redes sociales son un mecanismo perfecto de selección de personal.
  • Twicver.com te permite insertar el CV en el perfil de Twitter, copiando la URL en la descripción de tu perfil.

Se pretende que los usuarios demuestren su capacidad de síntesis y expliquen lo realmente importante de su perfil profesional. Esta simplicidad implica que el candidato piense lo que es realmente importante y lo que no. Des del punto de vista de los reclutadores, supone un ahorro de tiempoya que permite dejar de leer currículums extensos para leer 10 tweets como máximo.

Las empresas podrán buscar, filtrar, guardar potenciales candidatos, etc. A partir de este primer filtro, se puede seguir a los candidatos potenciales, incluso a las empresas para las que han trabajado o a las referencias que los candidatos hayan introducido y, a la larga, contactar con ellos.

Todos los servicios son gratuitos tanto para empresas como para los candidatos. La plataforma está disponible en este primer lanzamiento en español e inglés, aunque se está trabajando ya en seis idiomas adicionales. La plataforma sólo esta disponible para usuarios de Twitter, ya que el registro es a través de esta red.

La web tiene servicios colaterales no menos importantes como por ejemplo encontrar usuarios de tu misma empresa o de las que has formado parte, universidad, o colegas de profesión. Es por tanto una vía para encontrar usuarios interesantes para seguir en twitter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.