could computing · google

Drive, el magatzem al núvol de Google

Google ja ha llançat Drive, la nova eina d’emmagatzematge en línia que ofereix fins a 5 Gbytes d’espai en règim gratuït.

Una de les principals característiques del nou servei és la seva completa integració amb Google Docs, amb la qual cosa és possible col · laborar amb altres persones en temps real en documents, fulls de càlcul i presentacions, així com afegir i respondre a comentaris sobre arxius PDF, imatges vídeos , etc. i rebre notificacions quan hi hagi comentaris en els elements compartits. També guarda arxius de forma segura i, com a servei Coul computing, l’usuari pot accedir des de qualsevol lloc. A més, Drive permet la cerca per paraules clau i per tipus d’arxiu, propietari, activitat i altres paràmetres. També inclou tecnologia de reconeixement òptic de caràcters (OCR), que permet reconèixer text en documents escanejats.

Drive està disponible per a equips PC i Mac i per a telèfons i pastilles Android a través de l’aplicació Drive de la botiga en línia Google Play.

Google Drive està disponible amb 5 Gbytes d’emmagatzematge gratuït, espai suficient per cobrir les exigències d’un usuari mitjà. També té una versió per a empreses amb major capacitat d’emmagatzematge.

http://www.solocachondeo.com

Esp.- Google ya ha lanzado Drive , la nueva herramienta de almacenamiento on-line que ofrece hasta 5 Gbytes de espacio en régimen gratuito.

Una de las principales características del nuevo servicio es su completa integración con Google Docs, con lo cual es posible colaborar con otras personas en tiempo real en documentos, hojas de cálculo y presentaciones, así como añadir y responder a comentarios sobre archivos PDF, imágenes vídeos, etc. y recibir notificaciones cuando existan comentarios en los elementos compartidos. También guarda archivos de forma segura y, como servicio coul computing, el usuario puede acceder desde cualquier lugar. Además, Drive permite la búsqueda por palabras clave y  por tipo de archivo, propietario, actividad y otros parámetros. También incluye tecnología de Reconocimiento Óptico de Caracteres (OCR), que permite reconocer texto en documentos escaneados.

Drive está disponible para equipos PC y Mac y para teléfonos y tabletas Android a través de la aplicación Drive de la tienda on-line Google Play.

Google Drive está disponible con 5 Gbytes de almacenamiento gratuito, espacio suficiente para cubrir las exigencias de un usuario medio. También tiene una versión para empresas con mayor capacidad de almacenaje.

Fuente: PC Actual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s