Aplicacions · APP · mòbil · skype · Telefonia

Vols fer trucades gratis per telèfon?/ ¿Quieres hacer llamadas de teléfono gratis?

Avui volem presentar-vos uns serveis basats en la tecnologia VoIP (veu sobre IP) per a telèfons mòbils. Aquests serveis comparteixen una sèrie d’avantatges, com no haver de registrar als usuaris en l’aplicació de forma manual o l’enviament de missatges a números de telèfon de la llista de contactes. El principal avantatge és que permeten fer trucades a cost zero entre usuaris de la mateixa plataforma. Us recomanem utilitzar-les des d’una connexió wifi o bé sota el protocol 3G i sempre amb una tarifa de dades plana o de trànsit limitat. si no és així, podeu feu costat a una factura desorbitada.

  • Viber: servei gratuït de trucades, missatges i enviament d’arxius

Viber és un dels serveis gratuïts de trucades, missatges i enviament d’arxius més populars del moment. Aquest servei funciona sobre xarxes 3G o wifi, però en el cas d’utilitzar sobre xarxes 3G, és necessari conèixer si el pla de dades contractat amb l’operadora ens permet l’ús de VoIP. Algunes operadores bloquegen les aplicacions d’aquest tipus per considerar que consumeixen excessiu ample de banda.

Viber és molt senzill d’utilitzar. Un cop instal · lada, l’aplicació s’encarrega de buscar entre la llista de contactes als usuaris que estan registrats. Com a conseqüència, no cal afegir contactes de forma manual per començar a utilitzar-lo, ja que Viber s’integra amb l’agenda de contactes i deixa fer una trucada directament sobre la fitxa de cada contacte a l’agenda. Tampoc és necessari crear un PIN o nom d’usuari. El seu funcionament és similar a WhatsApp.

Quant a la privacitat, és important destacar que Viber còpia les dades de l’agenda de contactes de cada usuari als seus servidors per a poder trobar després de forma automàtica. Per tant, en donar-se de baixa, cal enviar un correu electrònic a l’apartat de suport per demanar que donin de baixa totes les dades recopilades de forma permanent.

Els missatges de text en Viber arriben mitjançant notificacions “push” en dispositius basats en el sistema operatiu iOS i Android. Aquesta funció suposa una alternativa als missatges curts SMS tradicionals i competència d’altres aplicacions de missatgeria de textos com WhatsApp.

  • Tango: trucades, videotrucades i missatges gratis mitjançant VoIP

Tango és un servei per fer trucades, videotrucades i enviar de missatges de forma gratuïta mitjançant VoIP. Aquest servei compta amb aplicacions per als sistemes operatius Android, iOS i Windows Phone. A més, també ofereix aplicacions d’escriptori per a ordinadors. Un dels avantatges de Tango és que permet trobar de forma automàtica a altres contactes registrats al servei mitjançant l’agenda de contactes.

Tampoc és necessari crear un compte d’usuari o contrasenya, ja que Tango s’integra en el sistema operatiu del terminal perquè el seu ús sigui igual de senzill que fer una trucada tradicional. Quant a les seves característiques de videotrucades, Tango funciona de manera similar que l’aplicació Facetime d’Apple, específica per realitzar videoconferències entre dispositius iOS-iPhone, iPad, iPod Touch-i ordinadors Mac

  • Fring: VoIP sobre 3G i wifi per a trucades, missatges i videoconferències

Fring és una aplicació de VoIP sobre 3G i wifi, que admet la veu, missatges de text i videoconferències amb un màxim de quatre participants. També funciona com a client de missatgeria instantània. Fring és compatible amb altres plataformes i protocols de missatgeria instantània com Google Talk, MSN Messenger, Yahoo! Messenger, Facebook i Twitter. També pot utilitzar com a client SIP per a trucades de VoIP.

Fring compte, igual que Skype, amb un servei de trucades a telèfons fixos i mòbils de tot el món a un cost inferior al dels operadors tradicionals. Per a això, cal comprar crèdit en el servei FringOut.

Esp.- Hoy queremos presentaros unos servicios basados en la tecnología VoIP (voz sobre IP) para teléfonos móviles. Estos servicios comparten una serie de ventajas, como no tener que registrar a los usuarios en la aplicación de forma manual o el envío de mensajes a números de teléfono de la lista de contactos. La principal ventaja es que permiten realizar llamadas a coste cero entre usuarios de la misma plataforma. Os recomendamos utilizarlas desde una conexión wifi o bien bajo el protocolo 3G y siempre con una tarifa de datos plana o de tráfico limitado. si no es así, podéis encontraos con una factura desorbitada.

  • Viber: servicio gratuito de llamadas, mensajes y envío de archivos

Viber es uno de los servicios gratuitos de llamadas, mensajes y envío de archivos más populares del momento. Este servicio funciona sobre redes 3G o wifi, pero en el caso de utilizarse sobre redes 3G, es necesario conocer si el plan de datos contratado con la operadora nos permite el uso de VoIP. Algunas operadoras bloquean las aplicaciones de este tipo por considerar que consumen excesivo ancho de banda.

Viber es muy sencillo de utilizar. Una vez instalada, la aplicación se encarga de buscar entre la lista de contactos a los usuarios que están registrados. Como consecuencia, no es necesario añadir contactos de forma manual para comenzar a utilizarlo, ya que Viber se integra con la agenda de contactos y deja realizar una llamada directamente sobre la ficha de cada contacto en la agenda. Tampoco es necesario crear un PIN o nombre de usuario. Su funcionamiento es similar a WhatsApp.

En cuanto a la privacidad, es importante destacar que Viber copia los datos de la agenda de contactos de cada usuario a sus servidores para poder encontrarlos despues de forma automática. Por tanto, al darse de baja, es necesario enviar un correo electrónico al apartado de soporte para pedir que den de baja todos los datos recopilados de forma permanente.

Los mensajes de texto en Viber llegan mediante notificaciones “push” en dispositivos basados en el sistema operativo iOS y Android. Esta función supone una alternativa a los mensajes cortos SMS tradicionales y competencia de otras aplicaciones de mensajería de textos como WhatsApp.

  • Tango: llamadas, videollamadas y mensajes gratis mediante VoIP

Tango es un servicio para realizar llamadas, videollamadas y enviar de mensajes de forma gratuita mediante VoIP. Este servicio cuenta con aplicaciones para los sistemas operativos Android, iOS y Windows Phone. Además, también ofrece aplicaciones de escritorio para ordenadores. Una de las ventajas de Tango es que permite encontrar de forma automática a otros contactos registrados en el servicio mediante la agenda de contactos.

Tampoco es necesario crear una cuenta de usuario o contraseña, ya que Tango se integra en el sistema operativo del terminal para que su uso sea igual de sencillo que realizar una llamada tradicional. En cuanto a sus características de videollamadas, Tango funciona de forma similar que la aplicación Facetime de Apple, específica para realizar videoconferencias entre dispositivos iOS -iPhone, iPad, iPod Touch- y ordenadores Mac.

  • Fring: VoIP sobre 3G y wifi para llamadas, mensajes y videoconferencias

Fring es una aplicación de VoIP sobre 3G y wifi, que permite realizar llamadas de voz, mensajes de texto y videoconferencias con un máximo de cuatro participantes. También funciona como cliente de mensajería instantánea. Fring es compatible con otras plataformas y protocolos de mensajería instantánea como Google Talk, MSN Messenger, Yahoo! Messenger, Facebook y Twitter. También puede utilizarse como cliente SIP para llamadas de VoIP.

Fring cuenta, al igual que Skype, con un servicio de llamadas a teléfonos fijos y móviles de todo el mundo a un coste inferior al de los operadores tradicionales. Para ello, es necesario comprar crédito en el servicio FringOut.

Fuente: Yahoo.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.