Instagram · social media

Instagram: com eina de màrqueting / como herramienta de marketing

Instagram s’ha convertit en una xarxa social d’èxit per compartir imatges. Es tracta d’un sistema de comunicació visual i el seu gran creixement ha convertitat la xarxa social en una gran eina de màrqueting per a les empreses.

Com utilitzar-la?

  • Per publicar imatges d’interès o imatges artístiques de la nostra empresa. Un bon exemple d’aquest ús el fa General Electric.
  • Per fomentar la participació dels usuaris, de manera que ells puguin aportar fotografies dels productes i fer concursos. La marca d’ulleres Etnia Barcelona ho fa al seu Facebook.
  • Per potenciar la interconnexió amb d’altres xarxes com Twitter i crear hashtags propis per pujar fotografies. La cadena d’hotels NH ho va fer així.
  • Com a mitjà de comunicació, davant d’una gran noticia o d’un fet espectacular com una gran tormenta, molts diaris demanen als usuaris l’enviament d’imatges. El Periodico de Catalunya és un d’ells.

Això només és una pinzellada de l’ús d’Instagram. Algun més?

http://la-revolucion-educativa.blogspot.com.es/2010/05/quien-es-culpable-del-fracaso-escolar.html

esp_ Instagram se ha convertido en una red social de éxito para compartir imágenes. Se trata de un sistema de comunicación visual y su gran crecimiento ha convertidos la red social en una gran herramienta de marketing para las empresas.

¿Cómo utilizarla?

  • Para publicar imágenes de interés o imágenes artísticas de nuestra empresa. Un buen ejemplo de este uso lo hace General Electric.
  • Para fomentar la participación de los usuarios, de manera que ellos puedan aportar fotografías de los productos y hacer concursos. La marca de gafas Etnia Barcelona lo hace en su Facebook.
  • Para fomentar la interconexión con otras redes como Twitter y crearhashtags propios para subir fotografías. La cadena de hoteles NHlo hizo así.
  • Como medio de comunicación, ante una gran noticia o de un hecho espectacular como una gran tormenta, muchos diarios piden a los usuarios el envío de imágenes. El Periodico de Catalunya es uno de ellos.

Esto sólo es una pincelada del uso de Instagram. Alguno más?

Información del libro IDEAS DE MARKETING 2011, recopilación de posts de Marketing por Juan Merodio.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s