Aplicacions · Imatges · Tecnología

Animació online / Animación online

Animatron és una interessant proposta educativa que et permet crear les teves pròpies animacions en línia. Un dels seus avantatges és que és una eina 100% on line. Per aquest motiu, pots accedir a la informació que facis servir des de qualsevol lloc, sempre que tinguis a la mà un ordinador i una connexió a Internet estable.

Aquesta plataforma t’ofereix un codi HTML5 que podràs enganxar fàcilment en el teu lloc web per distribuir el contingut creat a Animatron. Amb Animatron podràs editar les teves animacions des de tot tipus de dispositius, des d’ordinadors d’escriptori fins a telèfons mòbils, portàtils i fins i tot tablets. A més, Animatron et permet descarregar el teu treball com una imatge GIF i Video. Un cop convertit, el podràs utilitzar sense ni tan sols fer ús d’una connexió a Internet.

La versió gratuïta et permet fer 20 projectes.T’animes a provar-ho?

Manel Fontdevila, en su ‘Esto es importantísimo’, ‘blog del diario ‘Público’, el lunes, 26 de abril de 2010.
Manel Fontdevila, en su ‘Esto es importantísimo’, ‘blog del diario ‘Público’, el lunes, 26 de abril de 2010.

esp_ Animatron es una interesante propuesta educativa que te permite crear tus propias animaciones online. Una de sus ventajas es que es una herramienta 100% online. Por este motivo, puedes acceder a ella y a la información que uses desde cualquier lugar, siempre y cuando tengas a la mano un ordenador y una conexión a Internet estable.

Esta plataforma te ofrece una un código HTML5 que podrás pegar fácilmente en tu sitio web para de distribuir el contenido creado en Animatron. Con Animatron podrás editar tus animaciones desde todo tipo de dispositivos, desde ordenadores de escritorio hasta teléfonos móviles, laptops y hasta tablets.Además, Animatron te permite descargar tu trabajo como una imagen GIF y Video. Una vez convertido, podrás utilizarlo sin siquiera hacer uso de una conexión a Internet.

La versión gratuita te permite hacer 20 proyectos ¿Te animas a probarlo?

 Fuente: Compuadictos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.